Neem contact op
  • Uitgebreide kennis
  • Persoonlijk advies
  • Uitzonderlijke kwaliteit
  • Ruim assortiment topmerken.

Raambekleding Made

Voor raambekleding op maat in de buurt van Made gaat u naar Van Drunen Woondecoratie. Ons bedrijf beschikt over een prachtige collectie zonwering waar u nog vele jaren plezier aan zal beleven. Wij, Birgitta en Kees, staan graag voor u klaar om u te informeren over al onze mogelijkheden voor raambekleding. Geef uw wensen aan ons door en wij gaan direct voor u aan de slag.

Raambekleding in Made en omgeving

Op het gebied van raambekleding is er veel mogelijk. Als u ons om advies vraagt dan zorgen wij dat we uw wensen in kaart brengen. Wilt u meer privacy zonder in te leveren op lichtinval? Dan kunt u onder andere kiezen voor rolgordijnen of shutters, maar er is nog veel meer mogelijkheden op het gebied van raambekleding bij Van Drunen Woondecoratie (in de buurt van Made). U kunt zelf het materiaal, de uitvoering, kleur en bedieningsopties uitkiezen zodat uw raambekleding volledig naar wens zal zijn. Tevens ook op andere gebieden van wooncomfort kunnen wij u van dienst zijn. Zo vindt u bij ons ook vloeren, gordijnen en projectinrichting. 

Bezoek onze winkel

Wilt u onze raambekleding graag met eigen ogen komen bekijken: breng dan een bezoek aan onze winkel in de buurt van Made. Wij, Kees en Birgitta, hebben onder andere de topmerken Luxaflex®, Multisol en JASNO in ons assortiment en staan u graag te woord onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee. Heeft u op voorhand nog wat praktische vragen? Laat het ons dan weten en neem contact op via ons telefoonnummer (0162) 513046.


Meer informatiepagina's:

PVC vloeren Raamsdonksveer // Gordijnen Oosterhout // Coral mat // Vloerkleden Raamsdonksveer // Raambekleding Oosterhout
Maandag gesloten / Dinsdag 09.30 - 18.00 uur / Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 18.00 uur / Vrijdag 09.30 - 20.00 uur (koopavond)
Zaterdag 09.30 - 16.00 uur / Zondag gesloten

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Kaartgegevens
Kaartgegevens ©2016 Google
KaartgegevensKaartgegevens ©2016 Google
Kaartgegevens ©2016 Google
logo-mobile-small
winkel-1-mobile
Bij Van Drunen Woondecoratie in Raamsdonksveer heeft u te maken met echte vakmensen. Advies, service en kwaliteit zijn vanzelfsprekend. Wij bieden u tal van gordijnen op maat, allerhande vloeren en binnenzonwering aan.

 

Kees en Birgitta
heten u van harte welkom.
winkel-2-mobile
Wij zijn gespecialiseerd in
raamdecoratie, gordijnen, vloeren
en projectinrichting.
Onze merken
winkel-3-mobile
Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 - 18.00 uur
Woensdag 09.30 - 18.00 uur
Donderdag 09.30 - 18.00 uur
Vrijdag 09.30 - 20.00 uur
Zaterdag 09.30 - 16.00 uur
Zondag gesloten
U kunt gratis parkeren
voor de deur.
© 2015